Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σχολικός χορός με καμήλα και πολυτελή αυτοκίνητα - Μια μητέρα ξόδεψε 25.000 δολάρια για χατίρι του γιου της (φωτό)

Η Σαούντια Σούλερ προτίμησε να φέρει το Ντουμπάι στο πόδια του γιου της και πιο συγκεκριμένα στη Φιλαδέλφεια από το να τον αφήσει να επισκεφτεί τη χώρα. 

Πληρώνοντας γύρω στα 25.000 δολάρια θέλησε να δημιουργήσει το ιδανικό πάρτι για τον γιο της λίγο πριν τον σχολικό χορό του. Καμήλες, πολυτελέστατα αυτοκίνητα όπως μία Rolls Royce και μία Lampborghini και τρεις τόνοι άμμου συνέθεσαν το απόλυτο σκηνικό για να περάσει καλά ο μονάκριβος της.

Είχε τρεις διαφορετικές συνοδούς στον χορό και όλες τους φορούσαν χειροποίητα φορέματα, ενώ ο ίδιος άλλαξε τρεις φορές ρούχα.

Η Σούλερ δήλωσε στο Associated Press ότι ο γιος της άξιζε όλα αυτά τα έξοδα που έκανε η ίδια, προκειμένου να δημιουργήσει το σκηνικό που πόζαρε ο Τζόνι Εντεν. Οπως είπε, η ίδια στο παρελθόν έδωσε μάχη με τον καρκίνο και στη συνέχεια έπαθε έμφραγμα και είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ό,τι αν τα καταφέρει, θα διοργάνωνε κάτι μεγαλειώδες για τον σχολικό χορό του γιου της.

Tags
Back to top button