Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Σχεδόν 15 εκατ. ευρώ βάζει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς στην Πάλας

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Κρίσταλ Πάλας για την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων αναμένεται εντός των επόμενων 2-3 ημερών να μετακινηθεί στην ομάδα του Λονδίνου έναντι περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια αλλά και της εθνικής ομάδας της Σερβίας, δεν αποτέλεσε στόχο μόνο της Πάλας αλλά και της Χαλ. Ωστόσο ο Σαμ Αλαρντάις φαίνεται πως πίεσε περισσότερο για την απόκτησή του, με τον μέσο των ερυθρόλευκων να καταλήγει στην Πάλας.

O Μιλιβόγεβιτς είχε αποκτηθεί δανεικός από την Άντερλεχτ το 2014, με τον Ολυμπιακό να ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του παίκτη το 2015 και να τον κάνει δικό του έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 25χρονος βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά σε ένα ακόμη εξαιρετικό deal

Tags
Back to top button