Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σιβηρία: Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι θα μπορούσε σε μια μέρα να σώσει το ανθρώπινο γένος (φωτο)

Βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Σιβηρίας βρίσκεται κάτι που θα μπορούσε σε μια μέρα να σώσει το ανθρώπινο γένος. Όχι , δεν είναι κάποιο γιγαντιαίο ρομπότ αλλά …η «Κιβωτός του Νώε» των τροφίμων.

Διατηρεί 1.5 εκατομμύρια σπόρους σε θερμοκρασία κατάψυξης που μπορούν να φυτευτούν οποιανδήποτε στιγμή και να δώσουν στο ανθρώπινο γένος λαχανικά και φρούτα. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσουμε! Αλλά είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι σε περίπτωση πολέμου, επίθεση εξωγήινων, πτώση μετεωριτών και οτιδήποτε άλλο θα έκανε κακό στο γένος μας θα υπάρχει μια λύση στα βασικά μας αγαθά.

Κάτω από αυτή την καλύβα βρίσκεται κάτι που θα σώσει τον άνθρωπο την μέρα της αποκάλυψης.

Μελλοντικά ο άνθρωπος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλους αυτούς τους σπόρους και να ξανά φτιάξει την βλάστηση στην Γη.

Το μόνιμο στρώμα πάγου θεωρείται ότι είναι σε θέση να διατηρήσει τους σπόρους για 100 χρόνια.

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο σπόροι βρίσκονται εδώ μέσα…..


 

Tags
Back to top button