Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρίγος: Σε Πανεπιστημιούπολη, Πολυτεχνειούπολη, ΑΠΘ οι αστυνομικοί φρουροί

Σε συγκεκριμένα πανεπιστημικά ιδρύματα, στα οποία υπάρχει πρόβλημα θα βρίσκονται αστυνομικοί φρουροί, όπως έκανε γνωστό σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ 100.3 ο υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, .

Όπως ανέφερε, πρόκειται για την πανεπιστημιούπολη και την πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το πανεπιστήμιο Πάτρας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Τόνισε δε ότι η αστυνομική αρχή έχει στόχο να προλαμβάνει και να καταστέλλει τα ποινικά αδικήματα και η φύλαξη θα γίνεται για να μην μπαίνουν μέσα στα ιδρύματα παραβατικά στοιχεία. 

Ξεκαθάρισε ότι οι 1.000 αστυνομικοί φρουροί -που δε θα οπλοφορούν- θα πληρώνονται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Ερωτηθείς για το σχέδιο νόμου που προβλέπει ότι η βάση εισαγωγής (που θα ισχύει από τις Πανελλαδικές του 2021) θα προκύπτει από ένα ποσοστό του μέσου όρου των μέσων επιδόσεων των υποψηφίων κάθε επιστημονικού πεδίου στα μαθήματα που εξετάστηκαν, σημείωσε ότι στόχος είναι να τελειώσει το θέμα με τους αιώνιες φοιτητές. 
«Υπάρχουν τμήματα που δεν παράγουν αποφοίτους», σχολίασε ο κ. Συρίγος και ανέφερε ότι πολλοί πρυτάνεις εκφράζουν ικανοποίηση για αυτή την πρόταση. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

Tags
Back to top button