Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρίγος: Κάποια πανεπιστημιακά τμήματα θα κλείσουν

Στην αναδιάταξη του χάρτη των Πανεπιστημίων σε όλη τη χώρα προχωρά η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Παιδείας και αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Άγγελος Συρίγος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

«Εκ των πραγμάτων κάποια πανεπιστημιακά τμήματα θα κλείσουν», είπε ο υφυπουργός προσθέτοντας πως «έχουν ιδρυθεί τμήματα που δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ». Το υπουργείο σε συνεργασία με την ΕΘΑΑΕ (Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης) θα εξετάσει «ποια από αυτά τα τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν και ποια πρέπει να κλείσουν οριστικά».

Επίσης ο κ. Συρίγος έκανε λόγο για τις «ουσιαστικές αλλαγές» που φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή, ενώ αναφερόμενος στη σύσταση αστυνομικού σώματος εντός των Πανεπιστημίων είπε πως «με πιο ήπιο τρόπο» θα προσπαθεί να αντιμετωπίζει τις παραβατικές συμπεριφορές εντός των πανεπιστημιακών χώρων. Υπογράμμιζε δε πως παρά τις αντιδράσεις, η κοινωνία στηρίζει αυτό το βήμα της λεγόμενης πανεπιστημιακής αστυνομίας.

 

Tags
Back to top button