Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνεργασία Ιαπωνίας και Κίνας για το θέμα της Βόρειας Κορέας

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ συμφώνησαν να εμβαθύνουν τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους στο θέμα της Βόρειας Κορέας, δήλωσε σήμερα ο Άμπε αφού συναντήθηκε με τον Σι.

 

Ο Κινέζος πρόεδρος και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός συμφώνησαν επίσης να επιταχύνουν τις συνομιλίες με στόχο να τεθεί γρήγορα σε λειτουργία ένας μηχανισμός επικοινωνίας ανάμεσα στις στρατιωτικές δυνάμεις τους και να διεξαγάγουν το νωρίτερο δυνατόν μια τριμερή σύνοδο κορυφής με τη Νότια Κορέα, δήλωσε ο Άμπε στους δημοσιογράφους.

 

Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στο περιθώριο της συνοδου κορυφής του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού που πραγματοποιήθηκε στο Βιετνάμ.

 

Ο Άμπε δήλωσε πως ο Σι του είπε ότι η συνάντησή τους σηματοδοτεί μια «νέα αρχή στις σχέσεις Ιαπωνίας-Κίνας».

Tags
Back to top button