Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνέντευξη Τύπου του ρωσικού υπ. Άμυνας- Νέες λεπτομέρειες για την πτήση της Malaysia

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκαλυφθούν νέες λεπτομέρειες για το Boeing 777 της Malaysia Airlines το οποίο συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία το 2014.

Πριν τέσσερα χρόνια, στις 17 Ιουλίου 2014, ένα αεροπλάνο Boeing 777 της Malaysia Airlines που πετούσε από το Άμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ συνετρίβη κοντά στην πόλη του Ντονέτσκ.

Οι 298 επιβάτες και πλήρωμα του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους. Το Κίεβο κατηγόρησε την τοπική πολιτοφυλακή για κατάρριψη του αεροσκάφους, ενώ αυτοί δήλωσαν ότι δεν είχαν όπλα ικανά να καταρρίψουν ένα τέτοιο αεροπλάνο.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διεμήνυσε ότι τα βίντεο που χρησιμοποιήθηκαν από τη Διεθνή Επιτροπή για την έρευνα της πτώσης του αεροσκάφους, ήταν πλαστά.

Το ίδιο υπουργείο τόνισε ότι ο πύραυλος που κατέρριψε την πτήση MH17 παραδόθηκε στην Ουκρανία και δε μεταφέρθηκε ποτέ ξανά στη Ρωσία. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ο πύραυλος Buk είχε χρησιμοποιηθεί κατ' επανάληψη από την Ουκρανία στις λεγόμενες «αντι-τρομοκρατικές» επιχειρήσεις σε Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ.

Tags
Back to top button