Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνελήφθη ο DJ Ντέιβιντ Μοράλες για ναρκωτικά στην Ιαπωνία

Η νομοθεσία στην Νοτιοανατολική Ασία για τα ναρκωτικά, ακόμα και στις πλήρως εκδυτικευμένες χώρες όπως η Ιαπωνία, είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Μάλλον ο διεθνούς φήμης DJ, Ντέιβιντ Μοράλες δεν το ήξερε, με αποτέλεσμα οι ιαπωνικές αρχές να τον συλλάβουν με την κατηγορία της κατοχής κι εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Οι αρχές συνέλαβαν τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό αφότου οι τελωνιακές αρχές έκαναν έρευνα στα πράγματά του κι ανακάλυψαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στις αποσκευές του.

Σύμφωνα με τις ιαπωνικές αρχές στις αποσκευές του βραβευμένου του Μοράλες 0,30 γραμ. του ναρκωτικού MDMA,. Η έρευνα από τις τελωνειακές αρχές πραγματοποιήθηκε αμέσως μόλις ο μουσικός έφτασε στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα, στο βόρειο τμήμα του Κιούσου, στην Ιαπωνία. .

Ο Μοράλες έφτασε στην Φουκουόκα το Σάββατο με απευθείας από το Χόνγκ Κόνγκ.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα The Asahi Shimbun, ο Μοράλες αρνείται κάθε αδίκημα και είπε στην αστυνομία πως τα ναρκωτικά δεν άνηκαν στον ίδιο αλλά κάποιος άλλος τα τοποθέτησε στη βαλίτσα του.

Να σημειωθεί ότι ο Μοράλες είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο Τόκιο το Σάββατο, αλλά έκανε  μια στάση στη Φουκουόκα για να συναντήσει εκεί τους διοργανωτές της εκδήλωσης να συναντηθεί με τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο Ντέιβιντ Μοράλες θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους DJs και έχει παίξει στα διασημότερα κλαμπ όλου του κόσμου κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Έχει διασκευάσει και συνθέσει πάνω από  κομμάτια για καλλιτέχνες όπως  ο Μάικλ Τζάκσον, η Αρίθα Φρανκλιν, οι U2 και η Ουΐτνει Χιούστον.

Το 1999 κέρδισε το βραβείο Grammy για την καλύτερη ρεμίξ ηχογράφηση club mix του My All της Μαράϊα Κάρεϊ.

Tags
Back to top button