Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ληστής που στοχοποιούσε ταξιτζήδες

Ένας 24χρονος συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, κατηγορούμενος για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 24χρονος συνεργός του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ληστείες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι δύο δράστες, που είχαν συστήσει -το τελευταίο τρίμηνο- συμμορία, επιβιβάζονταν ως πελάτες σε ταξί, από διάφορα σημεία της Αττικής, με προορισμό την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια, τους οδηγούσαν σε ερημικά σημεία, τους ακινητοποιούσαν και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε κάποιες, μάλιστα, περιπτώσεις οι δράστες, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των θυμάτων τους, τους τραυμάτιζαν με μαχαίρι.

Έως στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις ληστειών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση επιπλέον περιπτώσεων.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Tags
Back to top button