Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνελήφθη δασκάλα η οποία είχε ερωτικές περιπτύξεις με δύο μαθητές της

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για ερωτικές επαφές μιας 32χρονης δασκάλας με δύο μαθητές της.

Η δασκάλα δίδασκε στο στο Muenster High School και κατηγορείται πώς είχε στείλει μέσω snapchat 5 γυμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μαθητή της. Σύμφωνα με το «News 12», η δασκάλα πήγε με τον 16χρονο σπίτι της, ενώ ήταν μεθυσμένη και του έκανε στοματικό σεξ. Ο ανήλικος ανέφερε στις Αρχές, πως πήγαν σπίτι της για να κάνουν σεξ, με την ίδια να μην θυμάται λόγω μέθης!

Η Burge, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εκτός από την σχέση με τον 16χρονο, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τη σύναψη σeξουαλικών σχέσεων με έναν 18χρονο μαθητή της. Η 32χρονη έκανε σeξ με τον 18χρονο την ημέρα των γενεθλίων της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι της αδελφής της. Ο 18χρονος αποκάλυψε ότι έκαναν σeξ χωρίς προφυλάξεις.

Παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών.

 

Tags
Back to top button