Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη Αλβανός με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τη Σκότλαντ Γιαρντ

Ένας νεαρός Αλβανός που αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από την βρετανική Σκότλαντ Γιαρντ για παράνομη εισαγωγή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών, ψυχοτρόπων ουσιών και φαρμάκων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς.

Πρόκειται για έναν 30χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι έδρασε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 8 Απριλίου του 2013 ως τις 2 Ιουλίου του 2015 και τα ίχνη του είχαν χαθεί. Μετά την σύλληψή του από τις ελληνικές αρχές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου που έδωσε εντολή να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε και να εκδοθεί στην χώρα που τον αναζητούσε.

*** Ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές εκκρεμούσε σε βάρος ενός 37χρονου Αλβανού που συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών επειδή είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας στον οποίο οδηγήθηκε διέταξε να εγκλειστεί στις φυλακές σε εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου.

Tags
Back to top button