Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνεχίζονται οι συνομιλίες με τους συντηρητικούς δήλωσε η πρόεδρος του DUP

Η ηγέτης του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος (DUP) της Βόρειας Ιρλανδίας δήλωσε την Κυριακή ότι συνεχίζονται οι συνομιλίες με το Συντηρητικό Κόμμα της Τερέζα Μέι, με ορίζοντα μια συνεργασία για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Οι Συντηρητικοί έχασαν την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο μετά τις πρόωρες εκλογές και δεν είναι σε θέση να σχηματίσουν κυβέρνηση χωρίς τους 10 βουλευτές του DUP.

«Είχαμε πολύ καλές συζητήσεις χθες με το Συντηρητικό Κόμμα αναφορικά με το πώς μπορούμε να τους υποστηρίξουμε για να σχηματίσουν μια εθνική κυβέρνηση, που θα έφερνε σταθερότητα στο έθνος. Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Έχουμε κάνει καλή πρόοδο αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται», δήλωσε η ηγέτης του DUP, Αρλίν Φόστερ στο Sky News. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό η Φόστερ θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συναντήσει την Τερέζα Μέι στην Ντάουνινγκ Στριτ την Τρίτη.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, δήλωσε αργά χθες το βράδυ ότι η Τερέζα Μέι κατέληξε σε ένα «γενικό περίγραμμα συμφωνίας», με το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας έδωσε το πράσινο φως σε ένα γενικό περίγραμμα συμφωνίας επί της αρχής για την υποστήριξη της συντηρητικής κυβέρνησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ντάουνινγκ Στριτ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button