Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνεχίζεται το «θέατρο» στα Σκόπια: Κόντρα Ιβανόφ-Ζάεφ για το θεαθήναι

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβανόφ, με αφορμή μια τοποθέτηση του κ. Ζάεφ στη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος χθες ο πρωθυπουργός των Σκοπίων για το ποιοι θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, λαμβάνουμε ως μήνυμα ακόμα και από τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβανόφ ότι αν το δημοψήφισμα είναι επιτυχές, και αυτός θα υποστηρίξει τη συμφωνία με την Ελλάδα και όλα όσα ακολουθούν ως επόμενη φάση».

Αυτή ακριβώς η φράση ήταν που εξόργισε τον πρόεδρο Ιβανόφ, που μέσω σημερινής ανακοίνωσης επιτίθεται με σφοδρότητα στον Ζάεφ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να υπογράψει, ούτε να υποστηρίξει τη συμφωνία με την Ελλάδα.

Μάλιστα, αναφέρει ότι η θέση του παραμένει αμετάβλητη και ότι δεν θα επηρεαστεί, όπως ακούγεται, από οποιαδήποτε πίεση, εκβιασμούς και απειλές.

«Ο πρωθυπουργός Ζάεφ, με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες, αντιφατικές και συγκεχυμένες απόψεις του, συνεχίζει να λέει ψέματα και να χειραγωγεί όχι μόνο το μακεδονικό, αλλά και το ελληνικό και το διεθνές κοινό. 

Η συμμετοχή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να καταχραστεί για την αποδοχή μιας βλαπτικής συμφωνίας με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μακεδονικό κράτος και τον μακεδονικό λαό. 

Ο Μακεδόνας πρόεδρος δεν αποδέχεται τη συμφωνία εις βάρος της μακεδονικής εθνικής ταυτότητας και εις βάρος των συμφερόντων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», αναφέρει η δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γκιόργκι Ιβανόφ.
 

Tags
Back to top button