Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν: Τώρα ανοίγουν τα χαρτιά τους οι δύο ηγέτες

Η ολιγόλεπτη συζήτηση των δυο ηγετών μπροστά στις κάμερες έγινε με τη βοήθεια μεταφραστών. Ο Πούτιν κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

Δήλωσε ότι έχει φτάσει ο καιρός να συζητηθούν εκτενώς τόσο οι διμερείς σχέσεις όσο και καυτά ζητήματα παγκοσμίως.

Τόνισε πως η συνάντηση είναι αποτέλεσμα συνεχόμενων επαφών ανάμεσα στον ίδιο τον τον Τραμπ. Όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016, μειδίασε. Ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να απαντήσει.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε τη σύντομη τοποθέτησή του λέγοντας πως ο κόσμος θέλει να δει τον ίδιο και τον Πούτιν να τα πηγαίνουν καλά.

Πρόσθεσε πως οι δυο χώρες έχουν μεγάλη ευκαιρία, σημειώνοντας πως ΗΠΑ και Ρωσία δεν τα πάνε καλά τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα από τον Πούτιν, ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε την ατζέντα του: εμπόριο, πυρηνικά όπλα και... Κίνα, με τον Τραμπ να κάνει αναφορά στον "κοινό μας φίλο" Σι Ζινπινγκ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε και συγχαρητήρια στον Πούτιν για τη διοργάνωση του Μουντιάλ (soccer όπως το λέμε στις ΗΠΑ, όπως είπε) και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους... έδιωξε από την αίθουσα για να ξεκινήσει η διμερής συνάντηση.
 

Tags
Back to top button