Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο της ΔΟΕ

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα έχει αύριο Τρίτη (30/3) ο πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αύριο Τρίτη στις 11.00 τον πρόεδρο της ΔΟΕ. Σημειώνεται ότι ο Τόμας Μπαχ θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 29 και 30 Μαρτίου.

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας-Πολωνίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε, νωρίτερα σήμερα, με τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας-Πολωνίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μπουτσικάκη και Daniel Milewski, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν στην κ. Σακελλαροπούλου δύο γραμματόσημα που εξέδωσαν τα Πολωνικά Ταχυδρομεία προς τιμήν της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για ένα αναμνηστικό γραμματόσημο με τη μορφή του Ελληνο-Πολωνού ήρωα Γεώργιου Ιβάνωφ-Σαϊνόβιτς που εκτελέστηκε από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής στην Καισαριανή το 1943 για την αντιστασιακή του δράση, καθώς και ένα τιμητικό με το πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου τους ευχαρίστησε για την τιμητική πρωτοβουλία των Πολωνικών Ταχυδρομείων, καθώς και για το ψήφισμα αναγνώρισης της σημασίας της Ελληνικής Επανάστασης, ως πηγής έμπνευσης για τον αγώνα και άλλων λαών για τη ελευθερία τους, που εκδόθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από την Κάτω Βουλή της Πολωνίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε επίσης ευχαριστίες για το θερμό μήνυμα του Προέδρου της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα, με την ευκαιρία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Tags
Back to top button