Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μηταράκη-Μπακογιάννη για το μεταναστευτικό

Στη συζήτηση, τέθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το σε περιοχές της πόλης, οι οποίες έχουν ξεπεράσει το σημείο κορεσμού.

Μπακογιάννης για μεταναστευτικό: Υπάρχουν γειτονιές που έχουν ξεπεράσει το όριο του κορεσμού
«Η Αθήνα έχει σηκώσει δυσανάλογα μεγάλο βάρος και έχει κάνει περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον κ. Μηταράκη και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν γειτονιές που έχουν ξεπεράσει το όριο του κορεσμού με πολλαπλές συνέπειες για τη ζωή στην πόλη. Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και συμβάλλει έμπρακτα καθημερινά υπερβαίνοντας και κατά πολύ μάλιστα τις αρμοδιότητες του. Η πολιτεία οφείλει από την πλευρά της να καταρτίσει τη δίκη της ειδική στρατηγική διαχείρισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού στη πόλη της Αθήνας, όπου και καταλήγει ο μεγαλύτερος αριθμών των ανθρώπων που έχουν περάσει τα σύνορα. Σε μια τέτοια προσπάθεια, που πλέον αποκτά τον χαρακτήρα του επείγοντος, θα μας βρει αρωγούς.»

Tags
Back to top button