Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνάντηση Δένδια με ΥΕΘΑ Αρμενίας: Tι συζητήθηκε

Οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας των δυο χωρών συζήτησαν για τη συμμετοχή της Αρμενίας στο Ελληνικό Οικοσύστημα Αμυντικής Καινοτομίας, ανέφερε ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του

Θέματα που αφορούν στην περαιτέρω ενδυνάμωση των αμυντικών σχέσεων Ελλάδας-Αρμενίας και οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή μας συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- στη σημερινή συνάντηση των υπουργών Εθνικής 'Αμυνας των δύο χωρών,Νίκου Δένδια και Suren Papikyan, στο Ερεβάν.

Όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο " X " ο κ. Δένδιας , οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας των δυο χωρών συζήτησαν για τη συμμετοχή της Αρμενίας στο Ελληνικό Οικοσύστημα Αμυντικής Καινοτομίας, επίσης.

Δένδιας στο Reuters: Εξελιγμένη απειλή οι Χούτι - Μετά την Ερυθρά Θάλασσα η Ελλάδα σε ρόλο κλειδί στην άμυνα της ΕΕ

Τον κ. Δένδια υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο του Ερεβάν ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας της Αρμενίας Arman Sargsyan.

Tags
Back to top button