Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στην Κίνα – Οι αρχές λαμβάνουν μέτρα για να μην εξαπλωθεί η γρίπη των πτηνών

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών στην Κουανγκτσόου, που είναι πρωτεύουσα της νότιας επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, καλεί τους πολίτες να μην έρχονται σε επαφή με ζωντανά πουλερικά μετά από εξετάσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Οι αρχές της Κουανγκτσόου, που είναι μεγάλο λιμάνι και σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος, ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι αναστέλλουν το εμπόριο των ζωντανών και των σφαγμένων πουλερικών για να εμποδίσουν τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους. Ωστόσο, τους τελευταίους 2,5 μήνες έχουν αναφερθεί περισσότερες από 100 περιπτώσεις μετάδοσης σε ανθρώπους.

Η τελευταία προειδοποίηση ενισχύει τις ανησυχίες για την εξάπλωση του ιού, καθώς 30 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους αυτό το χειμώνα στην Κίνα. Μεγάλα ξεσπάσματα του ιού αντιμετωπίζουν στη γειτονική Νότια Κορέα και στην Ιαπωνία.

Η μόλυνση από τον ιό κρύβει σημαντικούς κινδύνους για την υγεία και παράλληλα προκαλεί μεγάλες οικονομικές απώλειες. Το τελευταίο μεγάλο ξέσπασμα του ιού στην Κίνα σημειώθηκε το 2013, σκοτώντας 36 άτομα και προκαλώντας απώλειες 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον αγροτικό τομέα.

Tags
Back to top button