Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Συναγερμός και στο Πήλιο: Ισχυρή βροχή και χαλαζόπτωση στο νότιο τμήμα (βίντεο)

Απο το νότιο Πήλιο φαίνεται πως ξεκίνησε η κακοκαιρία εξπρές που αναμένεται τις επόμενες ώρες να πλήξει την κεντρική Ελλάδα, τα βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.

Καιρός: «Βόμβα» Καλλιάνου για τις επόμενες ώρες - «Έχω μια μικρή ανησυχία»

Ήδη το βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει τη Μαγνησία και ειδικότερα το νότιο Πήλιο, όπου βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ σημειώνονται και χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με το gegonota.news. Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή είχε δοκιμαστεί έντονα από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα, σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας με μηχανήματα να επιχειρούν σε 115 σημεία, τα 50 από αυτά στη Μαγνησία και τα 13 στα νησιά των Βόρειων Σποράδων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις Μηλιές Πηλίου:

 

Tags
Back to top button