Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Πράγα

Κατά τη διάρκεια της συνόδου, η οποία διεξήχθη στην Πράγα, οι Αρχηγοί συζήτησαν αναφορικά με την:

Στόλτενμπεργκ: Το νέο πόστο του απερχόμενου γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ

● Εφαρμογή των αποφάσεων που έλαβαν τα Κράτη μέλη της Συμμαχίας στη Σύνοδο Κορυφής της Ουάσιγκτον τον Ιούλιο του 2024.

● Πρόοδο της εφαρμογής των σχεδίων της Συμμαχίας για την «Αποτροπή και Άμυνα στην Ευρω – Ατλαντική Περιοχή» (Deterrence and Defence of the Euro-Atlantic Area – DDA).

● Ίδρυση μιας νέας διοίκησης με σκοπό τη σχεδίαση και συντονισμό παροχής βοήθειας στην Ουκρανία (NATO Security Assistance and Training for Ukraine – NSATU).

● Εξέλιξη του μετασχηματισμού της Συμμαχίας σύμφωνα με την διαδικασία αμυντικής σχεδίασης.

● Έναρξη λειτουργίας ενός κέντρου το οποίο έχει αποστολή τον εντοπισμό και εφαρμογή διδαγμάτων από τον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας (NATO Ukraine Joint Analysis, Training, and Education Centre – JATEC)

Tags
Back to top button