Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμετοχή Κυριάκου Μητσοτάκη σε φιλανθρωπικό τηλεμαραθώνιο

Στον φιλανθρωπικού χαρακτήρα τηλεμαραθώνιο, με τίτλο «Μαζί από απόσταση», που διοργάνωσαν η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, συμμετείχε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε αυτά τα πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα, η αλληλεγγύη προς τον πιο αδύναμο αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας είναι τα ζητούμενα, και χαιρέτισε την πρωτοβουλία των νεολαίων του κόμματος για τη διοργάνωση του τηλεμαραθωνίου, δίνοντας συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της. «Η κοινωνική δράση και ο εθελοντισμός είναι ο δικός μας πολιτικός ακτιβισμός» είπε, ενώ τόνισε ότι πιστεύει στη δύναμη της «καλής πράξης» και οι πολλές προσωπικές πρωτοβουλίες συμπληρώνουν την παρέμβαση του κράτους, που δεν μπορεί ποτέ να είναι τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης και στους οργανισμούς τους οποίους ενίσχυσε ο τηλεμαραθώνιος: Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», το οποίο πωλείται στους δρόμους από διαπιστευμένους πωλητές προερχόμενους από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, που αποκομίζουν το 62,5% των εσόδων από την πώληση, του οποίου, μάλιστα, δήλωσε αναγνώστης.

Το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου, που οργανώνει δομές άμεσης φιλοξενίας οι οποίες καλύπτουν επείγουσες στεγαστικές ανάγκες όσων διαβιούν στον δρόμο, ενώ παράλληλα παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης και συνδρομής, έχοντας στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού. Το Δείπνο Αγάπης, μια πρωτοβουλία που ελήφθη πριν από έξι χρόνια, χάρη στην οποία διανέμονται τροφή και είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους συμπολίτες μας που διαβιούν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου της πρωτεύουσας.

Tags
Back to top button