Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Καταψηφίζω τη νέα κυβέρνηση Λέγκας-Πέντε Αστέρων»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του, το Φόρτσα Ιτάλια, θα καταψηφίσει την κυβέρνηση συνασπισμού στην οποία θα συμμετέχουν το Κίνημα Πέντε Αστέρων και η Λέγκα, κατά την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Το Φόρτσα Ιτάλια είχε συμμαχήσει με την ακροδεξιά Λέγκα στις εκλογές του Μαρτίου.

Με τις ευλογίες του Μπερλουσκόνι, η σύμμαχός του πραγματοποίησε συνομιλίες με τα 5 Αστέρια νωρίτερα μέσα στον μήνα, αφού προηγουμένως απέτυχαν όλες οι άλλες πολιτικές λύσεις.

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή του ο Μπερλουσκόνι αναφέρει ότι το πρόγραμμα που εκπόνησαν τα δύο κόμματα είναι «ένα αφελές βιβλίο με όνειρα». «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να επιβεβαιώσουμε την απόφασή μας να ψηφίσουμε όχι στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και να κάνουμε αντιπολίτευση», προσθέτει ο ίδιος στην ανακοίνωση.

Οι ψήφοι του Φόρτσα Ιτάλια δεν είναι απαραίτητες ώστε ο συνασπισμός 5 Αστέρων και Λέγκας να εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Tags
Back to top button