Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των Ηρώων – Τι λένε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μαρτυρίες συγγενών των Ηρώων στα Ίμια Αντιναυάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση ΠΝ,  Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου ΠΝ και Αντιπλοιάρχου Έκτορα Γιαλοψού ΠΝ,συγκλονίζουν.

Στην διαδικτυακή εκπομπή του STAR, Leaders, μίλησαν οι συγγενείς των Ηρώων του ΠΝ που χάθηκαν στα Ίμια ,αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές απο εκείνες τις ημέρες και την ζωή των τριών παλικαριών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Νικόλαος Βλαχάκος, αδερφός του Παναγιώτη Βλαχάκου, μίλησε για το πόρισμα, συνολικά 13 σελίδων, το οποίο όπως είπε δεν είναι ενυπόγραφο γιατί κανείς δεν υπέγραφε απο κάτω.

Το πόρισμα δεν έδινε συγκεκριμένα αίτια για την πτώση του ελικοπτέρου κατήγγειλε ο αδερφός του Παναγιώτη Βλαχάκου που αναρωτήθηκε γιατί το ελικόπτερο δεν πήγε για να το εξετάσουν στην κατασκευάστρια εταιρεία στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπαίνει και κανένα θέμα ιατρικών προβλημάτων του πληρώματος του ελικοπτέρου.

Η αδερφή του Χριστόδουλου Καραθανάση, Τίνα Καραθανάση, θυμήθηκε πως ο αδερφός της αν και ποτέ δεν το είχε κάνει αποχαιρέτησε την μοιραία νύχτα την αδερφή και τον πατέρα του πριν πάει στην αποστολή του, ίσως απο κάποιο ένστικτο.

Ο αδερφός μου ήταν ένας γνήσιος Έλληνας ανέφερε και σημείωσε πως σε ότι την αφορά προσωπικά η ίδια ξεχωρίζει το έθνος απο το κράτος και εκείνη την νύχτα υπερίσχυσε η αναλγησία και ανικανότητα του κράτους.

Η Βούλα Γιαλοψού, νύφη του Έκτορα Γιαλοψού, είπε πως ακόμα οι οικογένειες ζητάνε απαντήσεις και κατήγγειλε πως με διάφορες προφάσεις δεν τους έχουν αποκαλύψει την αλήθεια. Η ίδια κατήγγειλε ακόμα πως κάποιοι αρνήθηκαν να πάνε να πετάξουν και τα παλικάρια αυτά ήταν Ήρωες όχι γιατί έπεσαν αλλά γιατί πήγαν στην αποστολή τους.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αντιστράτηγος ε.α. Ι. Μπαλτζώης ο οποίος μίλησε για ευθύνες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας οι οποίες κατα την γνώμη του υπάρχουν.

armynow.gr

Tags
Back to top button