Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο χειριστής του γερανού που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη φώναξε σε συνάδελφό του να τρέξει να σωθεί

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ένας συνάδελφος του 50χρονου χειριστή γερανού ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας όταν το όχημά του ανατράπηκε εγκλωβίζοντας τον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άτυχος χειριστής είδε το όχημά του να ανατρέπεται όταν κατά τη διάρκεια μετακίνησης φορτηγού, το γερανοφόρο δεν άντεξε το βάρος, γύρισε ανάποδα και το κουβούκλιό του συνετρίβη σε δύο μεγάλες τσιμεντένιες δοκούς.

Σύμφωνα με το thessnews.gr ο Γ.Μ. έγραψε στο Facebook ότι ο άτυχος 50χρονος του φώναξε να τρέξει μακριά όταν αντιλήφθηκε ότι το όχημα ήταν έτοιμο να ανατραπεί. «Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός» προσθέτει.

Δείτε την ανάρτηση του Γ.Μ.

«Αγαπητοί φίλοι μου πριν μια ώρα περίπου γράφτηκε ο επίλογος σε ένα άσχημο ατύχημα στον χώρο εργασίας μου στο μετρό Καλαμαριάς (αιγαίου με πόντου) όπως ήδη έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ με το χειρότερο αποτέλεσμα.

Ένας χειριστής γερανού στην προσπάθεια του να ανελκύσει από το βάθος του μετρό ένα φορτηγό με παπαγάλο, ίσως από λάθος εκτίμηση του βάρους ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του μέσα στην καμπίνα του μηχανήματος.

Φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο.

Η ανάρτηση γίνεται γιατί στο παραπάνω περιστατικό είχα άμεση συμμέτοχη βοηθώντας πάνω από το σκάμμα και ακριβώς μπροστά από τον γερανό στο να αποφύγει τα εμπόδια που υπάρχουν στο ανέβασμα κάθε υλικού από το σκάμμα.

Ευτυχώς ειδοποιήθηκα έγκαιρα από τον εκλιπόντα ότι θα ανατραπεί ο γερανός και λέγοντας μου να τρέξω μακριά γρήγορα γλύτωσα το λιώσιμο από τον γερανό βάρους 30 τόνων περίπου που 2 δεύτερα μετά έκανε λιώμα τα πάντα στο διάβα του.

Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός.

Μια λαμπάδα στο ύψος μου ίσως με ηρεμήσει από το σοκ που έπαθα και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δυστυχώς όμως ο Παναγιώτης δεν με άκουσε όταν του είπα να πηδήξει έξω βλέποντας τον γερανό να πέφτει αργά στην αρχή και βίαια μετά στο σκάμμα. Ακράδαντα πιστεύω μου ότι προλάβαινε σίγουρα»

Tags
Back to top button