Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές στιγμές στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης: «Πνιγμένοι» στο αίμα και ακρωτηριασμένοι! (βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στους δύο σταθμούς του μετρό της Αγίας Πετρούπολης όταν εξερράγησαν οι δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί με τα καρφιά.

Αυτόπτης μάρτυς είπε στο ρωσικό δίκτυο Life News:

«Η φίλη μου ήταν στο διπλανό βαγόνι, όταν εξερράγη. Είπε ότι άρχισε να τρέμει το βαγόνι. Κι όταν βγήκε έξω είδε ανθρώπους ακρωτηριασμένους. Άνθρωποι κείτονταν αιμόφυρτοι, τα μαλλιά τους ήταν καψαλισμένα. Μας είπαν να μετακινηθούμε προς την έξοδο, γιατί δεν θα συνεχιζόταν το δρομολόγιο. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει. »

Σ’ αυτό το βίντεο διακρίνονται επιβάτες να προσπαθούν να βοηθήσουν εγκλωβισμένους μέσα στο βαγόνι μετά την έκρηξη. Κάποιοι ρωτούν μέσα απ’ τα παράθυρα αν υπάρχει κανείς και ακούγονται να φωνάζουν: «φωνάξτε ένα ασθενοφόρο!»

Tags
Back to top button