Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Siemens: 30.000 εργαζόμενοι σε αναγκαστική άδεια

30.000 εργαζόμενοι της γερμανικής εταιρείας Siemens, οδηγήθηκαν σε αναγκαστική άδεια μιας εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, με άμεσο σκοπό της να μειώσει την πτώση των κερδών στις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,

Στο πλαίσιο αυτό η γερμανική εταιρία ανέστειλε παγκοσμίως τις δραστηριότητες της στον τομέα της παραγωγής για μια εβδομάδα. Περαιτέρω βήματα θα αποφασιστούν επίσης μέχρι το φθινόπωρο.

Από τους 30.000 εργαζόμενους, σχεδόν οι μισοί είναι στη Γερμανία. εκπρόσωπος της Siemens απέδωσε την κίνηση αυτή στη «συνεχιζόμενη πρωτοφανή κατάρρευση της αγοράς στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας». Το φθινόπωρο του 2017, η Siemens είχε ήδη ανακοινώσει παγκοσμίως την περικοπή 6.900 θέσεων εργασίας, κυρίως στον ενεργειακό τομέα, καθώς και το κλείσιμο εγκαταστάσεων στην ανατολική Γερμανία.

Η ισπανική θυγατρική της αιολικής ενέργειας Siemens-Gamesa έχει επίσης εξαλείψει 6.000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως.

Tags
Back to top button