Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σφοδρή επίθεση Τραμπ στην Ινδία: «Νομίζει ότι με εκατό στρατιώτες "καθάρισε"; - Να εμπλακεί περισσότερο στο Αφγανιστάν»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε με σφοδρότητα την Τετάρτη τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, που όπως είπε του επισημαίνει συνεχώς πως η χώρα του χρηματοδότησε μια βιβλιοθήκη στο Αφγανιστάν -- κάτι ανώφελο, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, στην εμπόλεμη χώρα.

«Θεωρώ ότι η Ινδία θα όφειλε να εμπλακεί περισσότερο στο Αφγανιστάν», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού του συμβουλίου.

Επιτιμώντας τα κράτη της περιοχής που, έκρινε, αφήνουν το μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες των ΗΠΑ έπειτα από 17 χρόνια πολέμου, αναφέρθηκε ειρωνικά στους συμμάχους που έστειλαν «εκατό στρατιώτες» κι έπετα απ' αυτό λένε πως έχουν «δεσμευθεί στο Αφγανιστάν».

«Ενώ εμείς -- εμάς μας κοστίζει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτό», εξεμάνη.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, με τον οποίο «καταλαβαινόμαστε θαυμάσια», «μου λέει μονίμως ότι ανήγειρε μια βιβλιοθήκη στο Αφγανιστάν», συνέχισε ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος, που δεν είναι ακριβώς γνωστός για την αγάπη του για τη λογοτεχνία.

«Τι υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω, "Ω, σας ευχαριστούμε για τη βιβλιοθήκη σας"; Δεν ξέρω καν ποιος τη χρησιμοποιεί στο Αφγανιστάν», πρόσθεσε, επιμένοντας στο ότι αυτή η δωρεά αποτελεί μηδαμινή συνεισφορά, σε σύγκριση με τις αμερικανικές δαπάνες στη χώρα όπου οι ΗΠΑ ενεπλάκησαν σε πόλεμο μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον.

Tags
Back to top button