Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σερβιτόρα καταγγέλλει το εστιατόριο όπου δούλευε επειδή της επέβαλαν να φοράει.. σουτιέν 

Μία απίστευτη ιστορία από τον Καναδά όπου σερβιτόρα μηνύει το εστιατόριο όπου δούλευε επειδή της ζητήθηκε να φορέσει...σουτιέν.

Σε προσφυγή στη δικαιοσύνη για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της προχώρησε μια 25χρονη σερβιτόρα μετά τις παρατηρήσεις που δέχθηκε επειδή δεν ήθελε να φορέσει σουτιέν.

Σύμφωνα με την Κριστίνα Σελ ο μάνατζερ του Osoyoos Golf Club της είπε ότι θα έπρεπε να προσαρμοστεί με το νέο κώδικα ενδυμασίας που καθιστούσε υποχρεωτική τη χρήση στηθόδεσμου. «Ξέρω τι γίνεται στα κλαμπ για γκολφ όταν ρέει το αλκοόλ» φέρεται να της είπε εξηγώντας της ότι ο νέος ενδυματολογικός κώδικάς ήταν για τη δική της προστασία.

Η Σελ σταμάτησε να φοράει σουτιέν πριν από δύο χρόνια γιατί, όπως λέει, τα έβρισκε «άθλια».

Εξηγώντας την προσφυγή της στη δικαιοσύνη είπε ότι το έκανε προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι οι άνδρες δεν είχαν τους ίδιους περιορισμούς με τις γυναίκες στον τρόπο ένδυσής τους.

«Είναι απόφαση με βάση το φύλο και γι' αυτό αποτελεί θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχω θηλές όπως και οι άνδρες» λέει η ίδια.

Σύμφωνα με το νόμο είναι παράνομο για τους εργοδότες να ξεχωρίζουν τους εργαζόμενους λόγω φυλής, χρώματος, θρησκεύματος, φύλου ή εθνικότητας.

Tags
Back to top button