Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Serie A: Ο Μανωλάς κέρδισε τον Καρνέζη

Με γκολ του Ναϊνγκολάν μόλις στο 12ο λεπτό, η Ρόμα πήρε πολύ σημαντική νίκη στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε και πλησίασε την πρωτοπόρο Γιουβέντους στον ένα βαθμό, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν πάντως δύο ματς λιγότερα.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του καμπιονάτο. Για τους γηπεδούχους βασικός κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ για τους «τζαλορόσι» αναντικατάστατος, ως συνήθως, ο Κώστας Μανωλάς.

Νάπολι και Λάτσιο, που συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, συνέχισαν επίσης με νίκες απέναντι σε Πεσκάρα και Αταλάντα αντίστοιχα, η Σασουόλο διέλυσε την Παλέρμο 4-1, ενώ Σαμπντόρια και Έμπολι έμειναν στο 0-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Κροτόνε-Μπολόνια 0-1 (51΄ Τζεμαϊλί)

Ίντερ-Κιέβο 3-1 (69΄ Ικάρντι, 86΄ Πέρισιτς, 90΄ Έντερ - 34΄ Πελισιέρ)

Κάλιαρι-Τζένοα 4-1 (40΄, 60΄ Μποριέλο, 44΄ Γκαλβάο, 65΄ πεν. Φαρίας - 28΄ Σιμεόνε)

Λάτσιο-Αταλάντα 2-1 (45΄ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 68΄ πεν. Ιμόμπιλε - 21΄ Πετάνια)

Νάπολι-Πεσκάρα 3-1 (47΄ Τονέλι, 50΄ Χάμσικ, 86΄ Μέρτενς - 90΄+ πεν. Καπράρι)

Σαμπντόρια-Έμπολι 0-0

Σασουόλο-Παλέρμο 4-1 (15΄, 66΄ Μάτρι, 24΄ Ραγκούζα, 83΄ Πολιτάνο - 9΄ Κουάισον)

Ουντινέζε-Ρόμα 0-1 (12΄ Ναϊνγκολάν)

Tags
Back to top button