Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Serie A: Αύξησε την διαφορά της από την Ρόμα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους τελείωσε τον αγώνα στην έδρα της Σασουόλο (0-2) από το 25ο λεπτό και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα στους τέσσερις βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, χωρίς τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της Κώστα Μανωλά, που ήταν στον πάγκο, έχασε στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια με 2-3 παρότι προηγήθηκε δύο φορές.

Η Μπολόνια ισοφαρίστηκε στο 92΄ στο «Σαντ Ελία» από την Κάλιαρι, αφού προηγουμένως έμεινε με 9 παίκτες μετά τις απευθείας κόκκινες σε Βιβιάνι (89΄) και Κραφτ (90΄+1΄)!

Για τους γηπεδούχους Σαρδηνούς ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν βασικός σε όλο τον αγώνα, ενώ για την Μπολόνια ο Μάριος Οικονόμου έπαιξε από την αρχή και ο Βασίλης Τοροσίδης μπήκε στις καθυστερήσεις. Τέλος, η Ουντινέζε με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στη Μίλαν.

Οι σκόρερ της 22ης αγωνιστικής:

Τορίνο-Αταλάντα 1-1 (16΄ Φαλκέ, 67΄ Πετάνια)

Κάλιαρι-Μπολόνια 1-1 (90΄+2 Μποριέλο - 64΄ Ντέστρο)

Κροτόνε-Έμπολι 4-1 (24΄ Στόιαν, 56΄, 90΄+1 πεν., 90΄+3 Φαλτσινέλι - 39΄ Μτσεντλίτζε)

Φιορεντίνα-Τζένοα 3-3 (17΄ Ίλιτσιτς, 50΄ Κιέζα, 62΄ Κάλινιτς - 77΄, 86΄ πεν. Σιμεόνε, 59΄ Χίλεμαρκ)

Σαμπντόρια-Ρόμα 3-2 (21΄ Πρετ, 71΄ Σικ, 73΄ Μουριέλ - 5΄ Μπρούνο Πέρες, 66΄ Τζέκο)

Σασουόλο-Γιουβέντους   0-2 (9΄ Ιγκουαΐν, 25΄ Κεντίρα)

Ουντινέζε-Μίλαν 2-1 (31΄ Τερό, 73΄ Ντε Πολ - 8΄ Μποναβεντούρα)

Tags
Back to top button