Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σεφ που σέρβιρε φαγητό σε θανατοποινίτες αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε μόνο σε έναν

Το κατεστημένο του «τελευταίου γεύματος» για τους θανατοποινίτες στις ΗΠΑ είναι ίσως η τελευταία πράξη ανυπακοής που τους επιτρέπεται, και ίσως η μόνη φορά που ο σεφ της φυλακής καλείται να αξιοποιήσει τη δεξιοτεχνία του.

Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Νότια Καρολίνα για πρώτη φορά μετά το 2011

Για τον Μπράιαν Πράις όμως, μάγειρα και ταυτόχρονα κατάδικο στην πτέρυγα των θανατοποινιτών στο Τέξας, η δουλειά του ήταν ανέκαθεν να ικανοποιεί τις τελευταίες, γαστρονομικές επιθυμίες των συγκρατούμενών του.

Ανακάλεσε όμως στο LadBible τη μόνη φορά που αρνήθηκε σε έναν μελλοντικό μακαρίτη το γεύμα του, για βαθιά προσωπικούς λόγους.

Ο σεφ είπε την τελευταία λέξη

Στη φυλακή και στον στρατό οι Αμερικάνοι υπακούν στο ίδιο δόγμα, «Don't mess with the chef», αλλά ο θανατοποινίτης Λεοπόλντο Ναρβαΐζ έκανε έστω και άθελά του αυτό το λάθος.

Το 1998, ο Πράις εξέτιε ποινή για βιαιοπραγία κατά της συζύγου του, την ίδια χρονιά που ο Ναρβάιζ ανέμενε την εκτέλεσή του, για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, και των τριών αδελφών της.

Υπήρχε μόνο μία περιπλοκή: Και τα τέσσερα θύματα ήταν φίλοι με την κόρη του Πράις, και κάποια από αυτά ανήλικοι. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη για των σεφ. Χωρίς να το σκεφτεί, έβγαλε για εκείνη τη μέρα την ποδιά του και είπε στους φρουρούς να βρουν κάποιον άλλο για τη δουλειά.

 

Tags
Back to top button