Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην ιερά μονή Βαρνάκοβας

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην ιερά μονή Βαρνάκοβας, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τις εγκαταστάσεις της μονής, που σώθηκαν από την φωτιά. Οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που παραμένουν στο μοναστήρι είναι σε ετοιμότητα, ώστε να προλάβουν τυχόν αναζωπύρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από τις πρώτες εκτιμήσεις που έχουν γίνει η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές στα κελιά των μοναχών και στα αρχεία της μονής, ενώ οι μοναχές κατάφεραν να σώσουν την εικόνα της Παναγιάς της Βαρνάκοβας και άλλα ιερά κειμήλια που φυλάσσονταν στο μοναστήρι.

Στο μεταξύ, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επεχείρησαν στην ιερά μονή, κατάφεραν να μην φθάσουν οι φλόγες σε δεξαμενές καυσίμων, ούτε να επεκταθούν σε άλλους χώρους, και έτσι διασώθηκαν το καθολικό, που είναι το μεγαλύτερο μνημείο του μοναστηριού, καθώς και άλλα τμήματα του μοναστηριού.

Tags
Back to top button