Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε τραγωδία κατέληξε σχολική εκδρομή- 3χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από υπερβολική ζέστη

Ένα αγόρι τριών χρόνων έχασε τη ζωή του από υπερβολική ζέστη, καθώς έμεινε για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 19 Ιουλίου, έπειτα από εκδρομή που είχε διοργανώσει παιδικός σταθμός της Κομητείας Χάρις. Το άτυχο αγόρι ήταν μεταξύ των 28 παιδιών που έλαβαν μέρος στην εκδρομή, αλλά δυστυχώς δεν κατέβηκε ποτέ από το σχολικό.

Οι αστυνομικές αρχές το εντόπισαν χωρίς αισθήσεις στο όχημα όταν ο πατέρας του πήγε να το παραλάβει από τον παιδικό σταθμό. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί είχε μείνει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες στο λεωφορείο σε συνθήκες αποπνικτικές, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Ο οδηγός του λεωφορείου και η συνοδός ανακρίνονται από την αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Χάρις, Άλαν Ρόουζεν, δήλωσε σχετικά: «Κατά την άποψή μου πρόκειται για σοβαρή αμέλεια. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη».

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός έχει υποπέσει σε αρκετές παραβάσεις στο παρελθόν. Το 2015, μάλιστα, το σχολικό του είχε διαπιστωθεί πως δεν έφερε το ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας παιδιών το οποίο ενημερώνει τον οδηγό σε περίπτωση που κάποιο παιδί έχει μείνει εντός του οχήματος…

Tags
Back to top button