Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε πλήρη εξέλιξη οι εκλογές στην Αυστρία - «Προελαύνει» ο 31χρονος Σεμπάστιαν Κουρτς

«Πλήρως αισιόδοξος» για το αποτέλεσμα του κόμματός του στις σημερινές πρόωρες βουλευτικές εκλογές, εμφανίστηκε κατά την προσέλευσή του με τη σύζυγό του στο εκλογικό τμήμα της περιοχής τους για να ψηφίσουν, ο απερχόμενος ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Κρίστιαν Κερν, τονίζοντας χαρακτηριστικά «έχουμε προγραμματίσει μεγάλη γιορτή».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του συγκυβερνώντος με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος --με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις-- συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αναδειχθεί νικητής των εκλογών, προσερχόμενος το μεσημέρι με τη σύντροφό του για να ψηφίσουν, εξέφρασε την ελπίδα για την «όσο το δυνατό μεγαλύτερη άσκηση του δικαιώματος ψήφου από τους πολίτες» και για «ένα καλό αποτέλεσμα, για να καταστούν δυνατές γνήσιες αλλαγές».

Την προσέλευση του Σεμπάστιαν Κουρτς στο εκλογικό τμήμα της περιοχής του ανέμεναν και κάλυψαν δημοσιογραφικά πολλοί εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης από την Αυστρία και το εξωτερικό.

Tags
Back to top button