Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε παραμονή της Βρετανία στην ΕΕ «ελπίζει ακόμα» ο Β. Σόιμπλε

Ελπίδες πως η Βρετανία θα αναθεωρήσει την απόφασή της να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την αλληλεγγύη που έδειξε η ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα εναντίον του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ στη νοτιοδυτική Αγγλία την 4η Μαρτίου, τρέφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Και βέβαια ελπίζω ακόμα ότι οι Βρετανοί θα παραμείνουν εντός της ΕΕ», τόνισε ο Σόιμπλε σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στις εφημερίδες του ομίλου Funke σήμερα. Πρόσθεσε ότι ελπίζει πως οι Βρετανοί θα δουν πως «δεν είναι καλό να είσαι μόνος σου στον κόσμο».

Ο Σόιμπλε αποχώρησε από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας το 2017 και είναι σήμερα πρόεδρος της ομοσπονδιακής κάτω Βουλής, της Μπούντεσταγκ. Παραμένει μια από τις σημαντικότερες μορφές της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ.

Οι χώρες της ΕΕ, όπως και οι ΗΠΑ και το NATO, τάχθηκαν στο πλευρό του Λονδίνου και απέλασαν πάνω από 140 ρώσους διπλωμάτες μετά τη δηλητηρίαση του Σκρίπαλ και της κόρης του στο Σάλσμπερι, για την οποία η βρετανική κυβέρνηση κατηγόρησε τη Ρωσία.

Η Βρετανία άρχισε την Πέμπτη την αντίστροφη μέτρηση καθώς απομένει πλέον ένας χρόνος μέχρι το Brexit. Το ζήτημα συνεχίζει να διχάζει τους Βρετανούς, ενώ το Λονδίνο και οι Βρυξέλλες εξακολουθούν να διαφωνούν για τη μορφή που θα πάρουν οι μελλοντικές διμερείς σχέσεις.

Tags
Back to top button