Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε χωματερή μετατράπηκε το ρέμα ΥΦΑΝΕΤ στη Θεσσαλονίκη– Εθελοντές μάζεψαν 27 σακούλες με σκουπίδια (Βίντεο)

Μάσκες αυτοκινήτων, πινακίδες, μπάζα και πολλά άλλα σκουπίδια αλλά και ηλεκτρικά πατίνια, εντόπισε η εθελοντική δράση καθαρισμού, σε ένα από τα πιο ιστορικά ρέματα της Θεσσαλονίκης, αυτό της ΥΦΑΝΕΤ.

Εθελοντές κάθε ηλικίας που έδωσαν το παρόν στον καθαρισμό του ρεύματος της ΥΦΑΝΕΤ στη Θεσσαλονίκη, μάζεψαν συνολικά 27 σακούλες γεμάτες από σκουπίδια, τόσο μέσα από το νερό, όσο και από την γύρω περιοχή.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, το ρέμα φαίνεται όντως είχε μετατραπεί από πολλούς σε χωματερή, καθώς πέρα από μεγάλα αντικείμενα βρέθηκαν και κουτάκια, τηλεκάρτες κυπελάκια και πολλά άλλα, σύμφωνα με το thesstoday.gr .

Η λαμπρή δράση της εθελοντικής ομάδας διήρκησε 2 ώρες αν και σύμφωνα με τους διοργανωτές, το ρέμα χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά.

Ενδεικτικό της κακής αντιμετώπισης του ρέματος είναι το γεγονός πως στο παρελθόν είχαν γίνει δύο παρόμοιες προσπάθειες καθαρισμού, με το απογοητευτικό σκηνικό να επανέρχεται πολύ γρήγορα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ενημερωθεί για την περισυλλογή των απορριμμάτων και θα περάσει άμεσα να τα συλλέξει από το σημείο.

Tags
Back to top button