Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε γέλια ξέσπασε ο Βλ. Πούτιν όταν τον ρώτησαν για την καρατόμηση του επικεφαλής του FBI: «Γιατί εμείς να έχουμε σχέση;» (βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για τυχόν διασυνδέσεις της ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ με Ρώσους.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ρωτήθηκε από δημοσιογράφου του CBS σχετικά με την απόφαση  Τραμπ, ενώ πήγαινε να παίξει χόκεϊ.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Η ερώτηση είναι κάπως αστεία για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος Τραμπ δρα βάσει των νόμων και των θεσμών. Γιατί εμείς να έχουμε σχέση;».

Για την υπόθεση του Τζέιμς Κόμεϊ οι New York Times, επικαλούμενοι τρεις αξιωματούχους, αποκαλύπτουν πως ο πρώην διευθυντής του FBI ζήτησε αύξηση κονδυλίων και έμψυχου δυναμικού για να ερευνήσει τυχόν παρέμβαση της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Κόμεϊ διατύπωσε το αίτημα κατά τη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενσταϊν.

Tags
Back to top button