Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε αυτό το σπίτι έμενε στα 20 του ο Ομπάμα στη Ν.Υ - Πωλείται αντί 4,3 εκατ. δολαρίων (φωτό)

Το σπίτι στο οποίο πέρασε τα πρώιμα χρόνια της νιότης του ο Μπαράκ Ομπάμα στη Νέα Υόρκη πωλείται έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν ήταν είκοσι χρόνων, πριν πάει στη Νομική, πριν μετακομίσει στο Σικάγο, πριν παντρευτεί τη Μισέλ και πριν ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα, ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα ζούσε στον τελευταίο όροφο ενός πετρόχτιστου σπιτιού στη συνοικία Παρκ Σλόουπ του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. 

Ο πρώην πρόεδρος μετακόμισε εκεί αμέσως αφού πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Το σπίτι έχει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και τώρα χρησιμοποιείται ως ενιαίο σπίτι. Δεν είχε βγει στη αγορά από το 1994. 

Χτίστηκε το 1903 και ακόμα διατηρεί κάποιες ιστορικές λεπτομέρειες που έχουν μείνει για να θυμίζουν άλλες εποχές.

Εκτός των άλλων έχει και κήπο, πράγμα σπάνιο για σπίτι σε αυτήν την περιοχή, στην οποία έχει στηθεί ξύλινη πέργκολα με τραπέζι που προσφέρεται για οικογενειακά γεύματα, όπως αναφέρει στην περιγραφή το μεγάλο μεσιτικό γραφείο μέσω του οποίου αναζητείται αγοραστής.

Ο όροφος στον οποίο έμενε ο Μπαράκ Ομπάμα έχει τρία υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.

Tags
Back to top button