Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σαντορίνη: Γαλλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της όταν την παράτησε ο γαμπρός (φωτό)

Γαλλίδα δεν άφησε λεπτομέρειες όπως την...έλλειψη γαμπρού να μπουν εμπόδιο στο γάμο της.

Είχε ένα σκοπό στη ζωή της: Να παντρευτεί στη Σαντορίνη. Και το έκανε, έστω και αν ο γαμπρός την παράτησε. 

Η 38χρονη Γαλλίδα Laëtitia Nguyen ονειρευόταν από παιδί ένα γάμο με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης. 

Και ενώ το σχέδιό της έμοιαζε να βαίνει καλώς, ξαφνικά, λίγο πριν πραγματοποιηθεί, διαλύθηκε. 

Ο αρραβωνιαστικός της τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να χωρίσουν και να ακυρώσει το γάμο τους που είχαν προγραμματίσει για το Μάιο, στη Σαντορίνη. 

Ωστόσο, τίποτα δεν πτόησε την 38χρονη. Εφόσον οι ετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη, δεν σταμάτησε καμιά. Συνέχισε κανονικά να προετοιμάζει το γάμο της στο ελληνικό νησί. 

Και όχι, δεν έψαξε να βρει νέο γαμπρό. Απλά αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της. 

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

«Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή  μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα», συμπληρώνει. 

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για το... ταξίδι του μέλιτος και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτω΄ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

Tags
Back to top button