Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σαμπουάν και κοντίσιονερ με άρωμα… τυριού και μπέικον!

Οι μυρωδιές του τυριού και του μπέικον σίγουρα μπορούν να συμπεριληφθούν στη λίστα με τις λεγόμενες…. Ιδιαίτερες, όμως ποιος μπορεί να πει πως δεν είναι… ενδιαφέρουσες. Ειδικά η μυρωδιά του φρεσκοψημένου μπέικον δεν πιστεύουμε πως μπορεί ν’ αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.

Όπως και να’ χει, πλέον μπορείς να μυρίζεις όλη μέρα σαν το αγαπημένο σου πρωινό, αφού κυκλοφορεί σαμπουάν με άρωμα τυριού και κοντίσιονερ με άρωμα μπέικον!

Τα δύο αυτά ιδιαίτερα προϊόντα υγιεινής αποτελούν μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Einstein Bros, η οποία είναι πασίγνωστη στην Αμερική για τα bagels της. Το σαμπουάν και το κοντίσιονερ σε συνδυασμό έχουν το ίδιο ακριβώς άρωμα με το νέο bagel της, Cheesy Wakin’ Bacon Breakfast Sandwich. Πανέξυπνο ή τελείως χαζό; Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει.

Πώς τούς ήρθε όμως αυτή η ιδέα; «Συχνά αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε στον αυτόματο πιλότο τα πρωινά κατά τη διάρκεια της μετάβασης από τον ύπνο σε μια παραγωγική μέρα. Η εταιρεία μας θέλει να ξυπνήσει τους πελάτες μας με κάτι τελείως απρόσμενο που θα τους κάνει να ενθουσιαστούν για το πρωινό και το νόστιμο Cheesy Walkin’ Bacon Sandwich», έγραψε η Kerry Coyne, υπεύθυνη μάρκετινγκ της Einstein Bros.

Tags
Back to top button