Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σαλβίνι: «Ο εχθρός είναι η ισλαμική τρομοκρατία και όχι η Ρωσία»

Μνεία στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης έκανε  ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και επικεφαλής της Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, ξεκαθαρίζοντας ότι «η Ιταλία δεν μπορεί να μετατραπεί σε προσφυγικό καταυλισμό».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της γειτονικής χώρας, ο Σαλβίνι δεσμεύτηκε ότι «θα εργασθούμε ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τις γειτονικές χώρες» και να ανακοπούν οι μεγάλες μεταναστευτικές ροές.

Πρόσθεσε δε ότι «θα ήθελε να αυξήσει την αίσθηση ασφάλειας των Ιταλών» και ότι «ελπίζει πως θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Παράλληλα, με μήνυμά του στο Twitter, υποστήριξε στο ίδιο πλαίσιο, ότι «ή η Ευρώπη θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε την ασφάλεια στην χώρα μας ή θα πρέπει να διαλέξουμε άλλες οδούς».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Ρωσία, επεσήμανε ότι «η ιταλική οικονομία θα μπορούσε μόνο να ωφεληθεί από τις καλές σχέσεις με την Ρωσία» διότι «ο εχθρός, αυτή την στιγμή, είναι η ισλαμική τρομοκρατία και όχι ο επεκτατισμός της Ρωσίας».

Αναφορά, τέλος, με τις πρώτες του κινήσεις ως υπουργός Εσωτερικών, ο Σαλβίνι έδωσε έμφαση στο ότι «θα εργαστεί για να μπορέσουν να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι πολιτικές πρωτοβουλίες ελέγχου, απομάκρυνσης και απέλασης».

 

Tags
Back to top button