Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σαλβίνι «ξεπουπουλιάζει» Γιουνκέρ: «Αλκοολικέ άσε τα παιχνίδια με τα spread - Εμείς δεν είμαστε Ελλάδα - Θα φας αγωγή»

Ο Υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, ισοπέδωσε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όταν τόλμησε να πιάσει στο στόμα του την Ιταλία. Ο πρόεδρος της Κομισιόν συνέχισε στο δρόμο των απειλών με τον Μ.Σαλβίνι να αναλαμβάνει "δράση" όπως ανέφερε το  πριν λίγες ώρες.

«Μιλώ μόνον με άτομα που δεν πίνουν», είπε ο Ματέο Σαλβίνι προσθέτοντας ότι στη χώρα του «κανείς δεν πιστεύει τις απειλές του Γιούνκερ, ο οποίος παραλληλίζει την χώρα μας με την Ελλάδα».

Μάλιστα, ο Σαλβίνι διεμήνυσε ότι εάν ο Γιούνκερ δεν σταματήσει τις ανύπαρκτες απειλές, η χώρα του θα του ζητήσει αποζημίωση. 

«Συγκρίνοντας την Ιταλία με την Ελλάδα, ο Γιούνκερ εκτοξεύει το σπρεντ. Αυτή του την δήλωση μπορούσε να την αποφύγει. Πριν να ανοίξει το στόμα του, θα έπρεπε να πίνει δυο ποτήρια νερό και να σταματήσει να προχωρεί σε ανύπαρκτες απειλές. Διαφορετικά, θα του ζητήσουμε αποζημίωση», ανέφερε.

Ο Γιούνκερ, προσφάτως, είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, με την παρουσία του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου εμφανίστηκε να τρεκλίζει, να δυσκολεύεται να περπατήσει και να χάνει την ισορροπία του.

Η Κομισιόν είχε σπεύσει να απαντήσει στις εικασίες περί αλκοολισμού, εξηγώντας ότι ο Γιούνκερ υπέφερε από ισχιαλγίες και κράμπες. 

Tags
Back to top button