Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σάλος με βίντεο εκπαιδευτικού να μαστιγώνει τους μαθητές του επειδή δεν έκαναν τις ασκήσεις τους (Βίντεο)

Εικόνες και βίντεο που δείχνουν καθηγητή στην Κίνα να μαστιγώνει τους μαθητές του επειδή δεν έκαναν τις εργασίες τους, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Καθηγητής απαθανατίστηκε να μαστιγώνει μια ομάδα μαθητών που δεν έκαναν τις ασκήσεις τους για το μάθημα.

Είπε στους συγκεκριμένους μαθητές γυμνασίου στο Sichuan να παραταχθούν στη σειρά για να τους τιμωρήσει.

Το βίντεο από το συμβάν έχει προκαλέσει σάλο μετά τη δημοσιοποίησή του, με αποτέλεσμα να διερευνάται το περιστατικό.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με το Kan Kan News, στο κεντρικό σχολείο Nan Xuan στην πόλη Mianzhu κατά τη διάρκεια πρωινής ανάγνωσης στις 14 Ιουλίου.

Κακοποίηση για τουλάχιστον 10 μαθητές
Τουλάχιστον δέκα μαθητές φαίνονται να έχουν παραταχθεί σε δύο σειρές κατά μήκος του διαδρόμου για να τους τιμωρήσει ο καθηγητής.

Ο καθηγητής φέρεται να χρησιμοποίησε σκούπα για να τους χτυπήσει. Ο καθηγητής, που τους κάνει αγγλικά, τους χτύπησε τόσο δυνατά που ακούστηκαν σε όλο το σχολείο.

Υπήρξαν καταγγελίες πως ο καθηγητής είχε προηγουμένως εξευτελίσει τους μαθητές στην τάξη. Ο διευθυντής του σχολείου και οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν και διερευνούν το περιστατικό.

«Διερευνούμε το θέμα και μιλάμε με όσους γνωρίζουν συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή, των μαθητών και των γονιών» δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου Jiang Guangshu.

Αν διαπιστωθεί, όπως σημείωσε, ότι ο καθηγητής παραβίασε τους κανόνες του σχολείου τότε θα τιμωρηθεί.

Tags
Back to top button