Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρώσος αντιπρόεδρος: Οι αγορές δεν αποκλείουν μείωση της προσφοράς πετρελαίου λόγω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή

Οι τιμές πετρελαίου έπεσαν κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι τον Σεπτέμβριο για πρώτη φορά από το 2021, αλλά έκτοτε έχουν ξεπεράσει τα 75 δολάρια, λόγω των ανησυχιών ότι η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ θα μπορούσε να διαταράξει την παραγωγή από την περιοχή

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ δήλωσε σήμερα ότι οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί, καθώς οι αγορές δεν αποκλείουν μείωση της προσφοράς πετρελαίου λόγω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά τη συνάντηση των κορυφαίων υπουργών των χωρών του ΟΠΕΚ+ , οι οποίοι αποφάσισαν να διατηρήσουν αμετάβλητη την πολιτική παραγωγής πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου που προβλέπει να αρχίσει η αύξηση της παραγωγής από τον Δεκέμβριο, ο Νόβακ επανέλαβε ότι στη διαμόρφωση των τιμών του πετρελαίου έχει ήδη συνυπολογιστεί η κρίση στη Μέση Ανατολή.

Οι τιμές πετρελαίου έπεσαν κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι τον Σεπτέμβριο για πρώτη φορά από το 2021, αλλά έκτοτε έχουν ξεπεράσει τα 75 δολάρια, λόγω των ανησυχιών ότι η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ θα μπορούσε να διαταράξει την παραγωγή από την περιοχή.

«Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή είχε ήδη εν μέρει συνυπολογιστεί στην τιμή» είπε ο Νόβακ. «Οι αγορές αντιδρούν, πρώτες απ όλους, στο γεγονός ότι η προσφορά μπορεί να μειωθεί ως αποτέλεσμα μιας σύγκρουσης ή μιας στρατιωτικής δράσης» προσέθεσε.

Tags
Back to top button