Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρ.Τίλερσον: «Οι ΗΠΑ παραμένουν ανοικτές στο ενδεχόμενο διεξαγωγής διαλόγου με τη Βόρεια Κορέα»

Οι ΗΠΑ παραμένουν ανοικτές στο ενδεχόμενο διεξαγωγής διαλόγου με τη Βόρεια Κορέα, που αποφάσισε να μην υλοποιήσει προς το παρόν το σχέδιο εκτόξευσης πυραύλων πλησίον της αμερικανικής νήσου Γκουάμ, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον.

«Ενδιαφερόμαστε πάντα για την αναζήτηση μιας οδού προς τον διάλογο, όμως αυτό εξαρτάται από εκείνον» τόνισε ο Αμερικανός υπουργός αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι θα «παρατηρήσει για λίγο ακόμα την ηλίθια κι ανόητη συμπεριφορά των Γιάνκηδων» προτού εκτοξεύσει τους πυραύλους, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων KCNA. Εάν «επιμείνουν στις ανεύθυνες κι επικίνδυνες ενέργειές τους στην κορεατική χερσόνησο», η Βόρεια Κορέα θα λάβει μέτρα, «αυτά που έχει ήδη ανακοινώσει», πρόσθεσε.

«Προς το παρόν δεν έχω απάντηση για τις αποφάσεις του» υπογράμμισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε μετά την παρουσίαση σε δημοσιογράφους της ετήσιας έκθεσης των ΗΠΑ για τη θρησκευτική ελευθερία στον κόσμο.

Ο Ρεξ Τίλερσον έχει και στο παρελθόν πει ότι η αμερικανική διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με την Πιονγκγιάνγκ, υπό την προϋπόθεση η Βόρεια Κορέα να εγκαταλείψει τις πυρηνικές της φιλοδοξίες.

«Οι ΗΠΑ θέλουν να διαπραγματευτούν με την Πιονγκγιάνγκ» διαβεβαίωνε χθες σε ένα άρθρο που συνυπόγραφε με τον υπουργό Άμυνας Τζιμ Μάτις. Ωστόσο, προκειμένου να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ζητάει να του δοθούν αποδείξεις καλής πίστης που θα μπορούσαν να έχουν τη μορφή του «άμεσου τερματισμού των προκλητικών δηλώσεων, των πυρηνικών δοκιμών, των εκτοξεύσεων πυραύλων και των δοκιμών άλλων εξοπλισμών».
 

Tags
Back to top button