Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια σε Ζ.Ζαέφ:«Αβάσιμες οι δηλώσεις για υποκίνηση βίαιων ενεργειών»

Η ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια σχολίασε με ιδιαίτερα έντονο ύφος τις χθεσινές δηλώσεις Ζ.Ζάεφ για υποκίνηση απο Έλληνες επιχειρηματίες βίαιων ενεργειών στην ΠΓΔΜ εν όψει δημοψηφίσματος.

Για αβάσιμες δηλώσεις που έχουν σαν στόχο την καλλιέργεια κλίματος φόβου απέναντι στη Ρωσία, κάνει λόγο η ρωσική πρεσβεία στην ΠΓΔΜ. 

Τέτοιες αβάσιμες δηλώσεις, καθώς και πρόσφατες εικασίες αποσκοπούν στην υποκίνηση της ρωσοφοβίας, που όλο και περισσότερο θεωρείται από τους δυτικούς εταίρους της “Μακεδονίας” ως μέσο για την επίτευξη των δικών τους στόχων εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής», αναφέρει μεταξύ άλλων η ρωσική πρεσβεία στην τοποθέτησή της.

Καλεί, παράλληλα, την ΠΓΔΜ να διεξάγει διεξοδική και αντικειμενική διερεύνηση των γεγονότων που υπαινίσσονται τα μέλη της κυβέρνησής της και να παρουσιάσει πραγματικά γεγονότα και όχι εικασίες προς το κοινό και τη ρωσική πλευρά.

Κάνει δε λόγο για ανειλικρίνεια από την πλευρά των Σκοπίων, αναφορικά με τις διακηρύξεις ότι επιθυμούν φιλικές σχέσεις με τη Μόσχα.

Tags
Back to top button