Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσικά ΜΜΕ: Απειλούν να μη μεταδώσουν τους χειμερινούς Ολυμπιακούς της Νότιας Κορέας

Η ρωσική κυβέρνηση αντέδρασε στο ενδεχόμενο να μην επιτραπεί η συμμετοχή της Ρωσίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Νότιο Κορέα το 2018. Παράλληλα, και τα ρωσικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι αν συμβεί αυτό δεν θα μεταδώσουν τους Αγώνες.
Το Κρεμλίνο αντιμετωπίζει με κατανόηση την στάση που υιοθέτησαν τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα να μην μεταδώσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Νότιο Κορέα το 2018 σε περίπτωση που δεν θα επιτραπεί στην εθνική ομάδα της Ρωσίας να συμμετάσχει σε αυτούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, χαρακτηρίζοντας την στάση τους δικαιολογημένη.

Νωρίτερα η κοινοπραξία των ρωσικών καναλιών είχε ανακοινώσει ότι δεν θα θα μεταδώσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση που δεν επιτραπεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή η συμμετοχή της Ρωσίας σ αυτούς. Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Βιτάλι Μούτκο θεωρεί ότι είναι απαράδεκτο και ταπεινωτικό για την Ρωσία να συμμετάσχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Νότιο Κορέα χωρίς την ρωσική σημαία και τον ρωσικό εθνικό ύμνο. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, αναμένεται να αποφασίσει στην συνεδρίαση της που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Δεκεμβρίου αν θα συμμετάσχει η Ρωσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτραπεί στους Ρώσους αθλητές να συμμετέχουν ως ουδέτεροι αθλητές εξαιτίας των κατηγοριών που έχει απευθύνει η Διεθνής Επιτροπή Αντιντόπινγκ (WADA).

Tags
Back to top button