Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Οι πρεσβευτές της ΕΕ στη Μόσχα απέρριψαν ενδεχόμενη συνάντηση με τον Σεργκέι Λαβρόφ

Οι πρεσβευτές της ΕΕ στη Μόσχα αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Σεργκέι Λαβρόφ παρόλο που ήταν προγραμματισμένο  να γίνει συζήτηση προ των προεδρικών εκλογών της Ρωσίας. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών τον ενημέρωσαν μόλις δύο ημέρες πριν από τη συνάντηση αυτή.

«Δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση, μας έστειλαν ένα σημείωμα που ανέφερε: "Αποφασίσαμε να μην έρθουμε". Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι οι σχέσεις με κράτη σε διπλωματικό επίπεδο, των οποίων οι πρέσβεις φοβούνται να έρθουν σε μια συνάντηση με τον υπουργό της χώρας στην οποία είναι διαπιστευμένοι; Πού το έχετε δει αυτό;» δήλωσε ο Λαβρόφ.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Ρώσος υπουργός διευκρίνισε ότι πρότεινε τη διοργάνωση της συνάντησης αυτής πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα.

«Έχουμε συσσωρεύσει πολύ υλικό για το πώς οι πρεσβείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λειτουργούν στη Μόσχα, πώς προετοιμάζονται για τις προεδρικές εκλογές μας, ποιους μηχανισμούς παρέμβασης διαθέτουν», τόνισε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας πως σκοπεύει να πείσει τους Ευρωπαίους διπλωμάτες να εγκαταλείψουν τέτοιες πρακτικές.

 

Tags
Back to top button