Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Η Σαμπτσάκ δημιουργεί νέο κόμμα σε συνεργασία με τον πρώην βουλευτή της ρωσικής Δούμας

Η υποψήφια για την ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ και ο πρώην βουλευτής της ρωσικής Δούμας Ντμίτρι Γκουντκόφ ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποφάσισαν να ενώσουν τις προσπάθειες τους και να ιδρύσουν νέο κόμμα.

Η γνωστή ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια, πριν συναντηθεί με τους ψηφοφόρους της στη Μόσχα, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής θα ανακοινώσει τα σχέδια της για τα προσεχή χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Ντμίτρι Γκουντκόφ, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες είπε ότι πρόσφατα είχε προτείνει στην Ξένια να συνεργαστούν και εκείνη δέχθηκε. Η Σαμπτσάκ από την πλευρά της είπε «αποφασίσαμε να είμαστε μαζί», διευκρινίζοντας ότι με τον Γκουντκόφ συμφώνησαν να ιδρύσουν κόμμα.

Πρόσφατα ο Γκουντκόφ στην σελίδα του στο Telegram είχε γράψει ότι μαζί με την Σαμπτσάκ θα κάνει το «Κόμμα της αλλαγής», το οποίο θα είναι η μετεξέλιξη του κόμματος «Πρωτοβουλία των Πολιτών» του Αντρέι Νατσάγιεφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button