Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Δημιουργία ζωνών υπεράκτιων εταιρειών προωθεί η κυβέρνηση σε Καλίνινγκραντ και νησιά Ρούσκι

Νομοσχέδιο για την δημιουργία υπεράκτιων εταιρειών στην επικράτεια της Ρωσίας πρόκειται να κατατεθεί τις ερχόμενες ημέρες στην Κρατική Δούμα.

Το νομοσχέδιο, το οποίο επικαλείται η ρωσική οικονομική εφημερίδα Vedomosti, προβλέπει την δημιουργία ειδικών περιοχών στα νησιά Ρούσκι στην ρωσική Άπω Ανατολή και Οκτιάμπρσκι στην περιοχή του Καλίνινγκραντ.

Ο Ρώσος υπουργός οικονομικών Μαξίμ Ορέσκιν, δήλωσε στην Vedomosti ότι το νομοσχέδιο έχει μελετηθεί απ’ όλα τα αρμόδια υπουργεία, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία και λεπτομέρειες τα οποία θα μελετηθούν περαιτέρω κατά την δεύτερη ανάγνωσή του στην ρωσική βουλή.

Ο Μαξίμ Ορέσκιν διευκρίνισε επίσης ότι το νομοσχέδιο είναι επίκαιρο και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου εξαιτίας των δύσκολων συγκυριών στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής. Ωστόσο, επεσήμανε ο Ορέσκιν, το νομοσχέδιο δεν συνιστά μια απόφαση τακτικής φύσεως, αλλά μέρος μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής, που αποσκοπεί στην δημιουργία κινήτρων για τις ρωσικές επιχειρήσεις ώστε να μην καταφεύγουν σε υπεράκτιες εταιρείες στο εξωτερικό.

Tags
Back to top button